Amsterdam Consultancy Group is onderdeel van de MAA, een carrièrevereniging die voor veel studenten de brug vormt tussen de eindfase van een wetenschappelijke studie en het bedrijfsleven. MAA is er in het bijzonder om studenten met gedeelde interesse in consultancy, management, marketing en communicatie te verbinden met relevante organisaties.

Amsterdam Consultancy Group werkt uitsluitend met derdejaars bachelor studenten en masterstudenten. Deze studenten zijn gemotiveerd en hebben veel kennis. Om studenten zo goed mogelijk voor te bereiden voor het bedrijfsleven organiseert Amsterdam Consultancy Group consultancy dagen waarbij in één á twee dagen een casus wordt opgelost. Amsterdam Consultancy Group biedt studenten de mogelijkheid om echte en alledaagse problemen op te lossen.

Waarom ACG

Voor veel bedrijven is het lastig om goed personeel te werven. Hiervoor is de Amsterdam Consultancy Group een uitgelezen kans. Door een casus aanvraag te doen bij ons is er een unieke mogelijkheid om met een groot aantal gemotiveerde studenten in contact te komen. Hierdoor is de Amsterdam Consultancy Group een goede recruitment mogelijkheid.

Derdejaars bachelor studenten en masterstudenten uit verschillende disciplines zullen in één á twee dagen een vraagstuk oplossen. Dit vraagstuk is een relevante casus op het gebied van management, marketing, branding of communicatie. De exacte invulling is afhankelijk van de organisatie. Nadat de student-consultants zich over het vraagstuk hebben gebogen zal er een terugkoppeling worden gegeven naar de organisatie.

Voordelen Amsterdam Consultancy Group

  • De ACG levert uitsluitend gemotiveerde en talentvolle studenten.
  • Wij werken aan opdrachten op het gebied van consultancy, management, marketing en communicatie.
  • Wij bieden een goede recruitment gelegenheid.
  • Wij leveren relevante kennis die kan leiden tot nieuwe inzichten voor uw bedrijf.
  • Wij bieden studenten met uiteenlopende kennis.
  • Wij bieden een frisse blik voor een lage prijs.

Tarieven

De prijzen van Amsterdam Consultancy Group zijn tegen non-profit tarief en worden per aanvraag apart berekend. Bij de berekening van de offerte zal rekening worden gehouden met het aantal dagen, de locatie, vervoerskosten en het aantal consultancy-studenten.

Eerdere opdrachten
Amsterdam Consultancy Group heeft al onder andere vraagstukken opgelost voor bedrijven zoals de Universiteit van Amsterdam, Royal FloraHolland, Nestlé, Make a Wish Foundation en de Kindertelefoon.

Contact
Heeft u interesse of andere vragen, neem dan gerust contact op via acg@ma-amsterdam.nl.

Amsterdam Consultancy Group 2017-2018

Chairman: Renske Modderman
Treasurer-Secretary: Bram Hulsbosch
Sales: Jone Frijlink
Sales: Ellis Lamers
Marketeer: Coen van Brussel