De Amsterdam Consultancy Group (ACG) is onderdeel van de MAA, een carrière vereniging die een brug vormt tussen studenten in de eindfase van hun studie en potentiële werkgevers. De MAA verbindt studenten en bedrijven met een gedeelde interesse in marketing, management, consultancy en communicatie. De MAA probeert de volgende stap in een carrière makkelijker te maken. ACG verbindt enthousiaste studenten aan organisaties om advies te geven over hedendaagse vraagstukken. Wij bieden derdejaars, pre-master en masterstudenten de unieke kans om praktijkervaring op te doen als student consultants. Deze worden vooraf door de bedrijven geselecteerd. Met deze student consultants werken we samen met verschillende bedrijven aan opdrachten op het gebied van de vier pijlers van de MAA. Voor een non-profit tarief bieden wij bedrijven de mogelijkheid om waardevolle kennis en nieuwe inzichten te verkrijgen.

De student consultants van ACG helpen organisaties met verschillende vraagstukken. De exacte invulling is afhankelijk van de wens van u als organisatie. Zo kunnen studenten bijdragen aan een brainstormsessie of meedenken over specifieke strategische vraagstukken. Door haar brede netwerk van studenten kan ACG vanuit verschillende disciplines met een kritische blik naar vraagstukken kijken. ACG zet de opdracht uit onder haar leden, waarna een selectieprocedure plaatsvindt op basis van een CV selectie, motivatiebrief en/of sollicitatiegesprek.

Bedrijven die u voor gingen waren: de Universiteit van Amsterdam, Royal Flora Holland, Nestlé, Make a Wish Foundation, en de Kindertelefoon.

Bent u een bedrijf en geïnteresseerd in een samenwerking met ons? Stuur dan nu een mail naar acg@ma-amsterdam.nl

Ontmoet de commissie!

Chairman

"Manage the strategy in a team full of creative people."

Vice-chairman

"Supervise registrations and own the internal communications"

Marketeer

"Devise and develop a marketing strategy."

3x Sales

"Step out of your comfort zone and create a professional network."