Inhousedag Nederlandse Loterij

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 20 May
12:15 - 18:30

Categories Geen Categorieën


20 MEI INHOUSEDAG BIJ NEDERLANDSE LOTERIJ

Nederlandse Loterij nodigt je van harte uit voor onze inhousedag op vrijdagmiddag 20 mei. Dit is een unieke kans om in korte tijd en op een leuke manier jouw carrièremogelijkheden bij Nederlandse Loterij te ontdekken. Ben je een bijna afgestudeerde data gedreven marketing student met veel ambitie en op zoek naar een mooi bedrijf meld je dan snel aan, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Wie is Nederlandse Loterij?
Nederlandse Loterij is de grootste aanbieder van kansspelen in Nederland. Met een breed aanbod van prijzenloterijen, sportweddenschappen en online casinospellen voeren wij het Nederlandse kansspelbeleid uit. Dat is onze maatschappelijke taak — altijd gebaseerd op consumentenbescherming, het voorkomen van kansspelverslaving en het bestrijden van fraude en criminaliteit.

Negen vertrouwde merken
Onze purpose: het is onze missie om bij te dragen aan een gelukkig, gezond en sportief Nederland. Met mooie geldprijzen voor onze spelers en een grote afdracht aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën, aan de sportwereld via NOC*NSF en aan 18 goede doelen op het gebied van gezondheid en beweging.

Hoe ziet de inhousedag eruit?

  • Je wordt om 12.45 uur ontvangen op ons kantoor in Rijswijk door onze marketing directeur. Hij heet jullie welkom en vertelt jullie wat Nederlandse Loterij doet en waar we voor staan. Daarna geeft hij jullie een rondleiding door ons kantoor.
  • Hierna krijgen jullie een presentatie en een uitleg over een data gerelateerde marketingcase. Bij Nederlandse Loterij zoeken we slimme collega’s met zowel analytische als sociale vaardigheden. In een team kunnen werken en samen tot oplossingen komen is cruciaal, daarom werken jullie samen aan een case..
  • Na het uitwerken van de case in groepjes zorgen jullie ervoor dat je deze overtuigend kan presenteren aan het Nederlandse Loterij panel en de andere aanwezige studenten.
  • We vervolgen het programma met een korte presentatie vanuit HR over onze Young Talent Traineeship, zodat je helemaal op de hoogte bent over de mogelijkheden.
  • Tot slot sluiten we af om 17.00 af met een borrel zodat jullie verder kunnen kennismaken met onze medewerkers en we nog even kunnen napraten

Inschrijven voor de Inhousedag kan via het formulier hieronder.

 

Inhousedag Nederlandse Loterij

Aan welke universiteit studeer je?(Required)
In welke fase van je studie zit je momenteel?(Required)
Ben je lid van de MAA?(Required)
Kom je met de auto?(Required)
Max. file size: 64 MB.
Als je nog niet in staat bent om je CV te uploaden, verstuur hem dan zo snel mogelijk naar marketing@ma-amsterdam.nl met als onderwerp 'CV inhousedag Nederlandse Loterij'.
Ik ga akkoord dat mijn gegevens gedeeld worden met de Nederlandse Loterij(Required)
Ik ga akkoord dat ik ten minste 72 uur van te voren laat weten als ik verhinderd ben(Required)
Voor dit event is een late-cancellation/no-show fee beleid van toepassing