Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 21 Jan
16:00 - 19:00

Categories Geen Categorieën


Workshop application – 21st January 2022 (*ONLY FOR DUTCH*)

“New year, new me!”: dat is het Motto van onze eerste training in 2022, en geleid door deze spreuk is het tijd om te beginnen aan het bouwen aan jouw “personal brand”! Bij deze nodigt 37° Celsius jou graag uit om op 21 januari, 16.00, op haar kantoor in Amsterdam deel te nemen aan de training waarin je erachter komt hoe je jezelf kan onderscheiden van de rest tijdens je sollicitatieprocedures.

Tijdens deze training krijg je waardevolle informatie over hoe onder andere jouw cv en socialmediapagina’s (als jouw LinkedIn-pagina) op andere overkomen, en of ze wel het goede verhaal vertellen. Verder leer je een succesvol persoonlijk merkje op te bouwen op basis van jouw motivatie en sterke en zwakkere punten om hiermee jóuw professionele doelen te bereiken!

Aan het einde van de training heb je de mogelijkheid om nog te blijven voor een netwerkborrel (vanaf 18.00): dé kans om jouw professionele netwerk op te bouwen en in contact te komen met het 37° Celsius-team! Let op: het plaatsvinden hiervan is onder voorbehoud van de dan geldende COVID-19-regelgeving.

Vanwege de beperkte ruimte op kantoor en de restricties zijn er slechts vijftien plekken beschikbaar. Meld je als eerste aan en verzeker jezelf van een plek bij deze eerste training van het jaar!

Groetjes, T&D commissie!

MELD JE HIER AAN