Functieomschrijving

Als stagiaire draag je bij aan het behalen van onze bedrijfsdoelstellingen. Dit doe je onder door mee te werken aan het vertalen, ontwikkelen en implementeren van leertrajecten en -oplossingen (blended, face to face & digitaal). Onderwerpen waar je mee aan de slag gaat zijn Onboarding, Engagement en het verder ontwikkelen van het JDE learning aanbod.

Wat je gaat doen?

· Je plant en organiseert ons onboarding programma en diverse trainingen; communiceert hierover met de verschillende stakeholders en draagt zorg voor de administratieve vastlegging;

· Je werkt mee aan de ontwikkeling en uitrol van Learning & Development, Performance Management,Talent Management en Engagement tools, materialen en communicatie;

· Je ondersteunt bij de voorbereiding en uitrol van ons engagement onderzoek;

Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van resultaten? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waarin je kan groeien zoals jij dat wilt.

Voor de Stage Talent Management, zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

· op zoek naar een meewerkstage voor minimaal 5 maanden en minimaal 4 dagen per week;

· HBO/ WO student die een opleiding volgt op het gebied van HR of Opleidingskunde/ Onderwijskunde/ HRD/ Psychologie;

· affiniteit met digital learning en learningsystemen;

· een organisatietalent en affiniteit met het plannen en organiseren van learning events en administratieve werkzaamheden;

· interesse in ontwikkeling van mensen en relevante Talent Management onderwerpen;

· energiek, initiatiefrijk en zelfstandig en daarnaast gestructureerd en analytisch.

 

De afdeling

De afdeling Talent Management NL richt zich op de ontwikkeling, performance en engagement van de medewerkers van JDE NL (Retail, Professional en onze fabrieken in Joure en Utrecht). We zijn inhoudelijk expert op het gebied van Performance Development, Succession Planning, Learning & Development en Culture & Engagement en ondersteunen en adviseren HR Business partners en Management hierbij. We ontwikkelen en implementeren impactvolle leeroplossingen en veranderinterventies om continue ontwikkeling van medewerkers binnen de NL organisatie te bevorderen en een lerende cultuur te waarborgen. We coördineren de Onboarding van nieuwe medewerkers, de Performance Development en Talent Review cyclus en het medewerkers Engagement onderzoek.

Aanvullende informatie

Wat wij bieden:

Een uitdagende en afwisselende stage waarbij je kennis maakt met verschillende aspecten van Talent Management. Naast goede begeleiding door vakspecialisten krijg je veel verantwoordelijkheid en ruimte tot eigen inbreng.

Als je bij ons werkt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt.

Voor deze stage geldt een standaard JACOBS DOUWE EGBERTS vergoeding voor stagiairs van 500 euro (WO-ers) per maand, op basis van een fulltime werkweek. De stageperiode is bij voorkeur per januari 2022 en voor een periode van 5/6 maanden, al kan hier in overleg van afgeweken worden. Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een onderwijs instelling.

Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Eva van den Heuvel, Talent Development specialist, bereikbaar op 06 15 82 06 85.

Enthousiast?

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal! Upload snel je CV en motivatiebrief hier. Wij zien daarin graag terugkomen waarom jij bij JDE wilt komen werken en welke ervaringen je meeneemt die je leven hebben verrijkt. Je kunt reageren ter attentie van Joost Renckens, Talent Acquisition Intern.

Een online assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

 

Beschrijving van het bedrijf

Al ruim 265 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte ‘it’s amazing what can happen over a cup of coffee’. In al die tijd is er natuurlijk veel veranderd. En verandering is goed: het maakt ons beter. We maken nieuwe ambities werkelijkheid en ontdekken andere landen en markten. Altijd met aandacht voor duurzaamheid, ruimte voor elk individu en vanuit ons hart. Tijdens deze zoektocht staat 1 ding centraal: wij willen voor iedereen het perfecte kopje koffie of thee. Vandaag de dag zijn onze koffie- en theeproducten verkrijgbaar in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 merken. Denk aan karaktervolle merken zoals L’OR, Senseo, Douwe Egberts en Pickwick. JDE is onderdeel van JDE Peet’s, het grootste ‘pure-play’ koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland.

Hoe is het om voor JDE te werken? Elke dag leggen we de lat hoger, denken we slimmer en handelen we nog sneller. Wij maken impact die overal ter wereld voelbaar is. We houden van de dialoog en waarderen een goede discussie. We dagen elkaar uit en steunen elkaar. Onze snelle, gerichte en positieve energie houdt ons in beweging. Zo groeien we. Als organisatie, als team en als individu. Bij Jacobs Douwe Egberts zijn we ‘Made to Stand Out’. We benutten elke kans om uit te blinken. Samen maken we het mogelijk dat iedereen een uniek koffie- of theemoment kan beleven. Verleg je grenzen en geef vorm aan je carrière bij JDE!

Word jij blij van de juiste match, ben jij altijd bezig met het optimaliseren van de candidate journey en weet jij talentvolle kandidaten aan ons te binden? GroupM zoekt per direct een Recruitment Specialist.

Zoals je natuurlijk al hebt gezien op onze website zijn wij op zoek naar veel nieuwe collega’s voor onze verschillende mediabureaus. Om al deze nieuwe toppers op een persoonlijke manier aan onze organisatie te binden, hebben wij een doortastende recruiter nodig die beschikt over een gezonde dosis pit. Je bent het visitekaartje van GroupM en je legt het eerste contact met studenten, starters en  professionals, waarbij je ervoor zorgt dat elke sollicitant de beste candidate experience beleeft.

Je bent verantwoordelijk voor het gehele werving & selectieproces van verschillende  vacatures, waarbij je het als een uitdaging ziet om een team op volle sterkte te krijgen.

GroupM

GroupM voert activiteiten uit voor de mediabureaus Wavemaker, MediaCom en Mindshare. Dit betreft enerzijds ondersteunende activiteiten (Shared Services) en anderzijds dient GroupM als platform om nieuwe diensten op te starten en aan te bieden aan de interne mediabureaus.

Wat ga je doen?

 • Het screenen van de kandidaten die reageren op de vacatures;
 • Je ondersteunt de Sr. Recruiter op administratief gebied: interviews inplannen, vacatures adverteren, online assessments uitsturen etc.;
 • Het vastleggen van alle mutaties en handelingen in het applicants tracking systeem (ATS);
 • Je begeleidt het interview proces waarin je nauw contact houdt met lijnmanagers en de nieuwe talenten;
 • Je zit bovenop het proces met betrekking tot feedback naar kandidaten zodat we snel kunnen schakelen;
 • Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van inhousedagen voor HBO & Master studenten en onderhoud contacten met diverse studieverenigingen;
 • Je bezoekt Hogescholen, Universiteiten en (onlien) stage markten om het juiste talent te spotten;
 • Je gaat op zoel naar de laatste trends op het gebied van recruitment en verzint unieke wervingscampagnes.

Wie ben jij?

 • Je bent innovatief en houdt niet van stilzitten;
 • Een echte teamplayer die communicatief sterk is;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in Recruitment;
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal;
 • HBO/WO studie afgerond;
 • Je bent tussen 32 en 40 uur beschikbaar.

Wij bieden

 • Wij bieden je een uitdagende baan aan binnen het grootste bureaunetwerk van de wereld, waar met de beste mensen in de markt wordt gewerkt naar de oplossingen van de toekomst voor onze klanten in een snel veranderende (digitale) mediawereld;
 • Goede begeleiding van ervaren HR & recruitment collega’s;
 • Een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket;
 • Open communicatie en een goede werksfeer, waarin iedereen zichzelf kan zijn;
 • We werken met betrokken en enthousiaste collega’s en met de beste business partners, creatieve bureaus en exploitanten in de markt.

Interesse?
Voel je je thuis in een dynamische, commerciële en internationale werkomgeving? Heb je een bovengemiddelde interesse in mensen en krijg je een ‘kick’ van het vinden van het beste talent voor onze organisatie? Solliciteer dan hier zodat je binnenkort een kop koffie (of een biertje) kunt komen drinken om kennis te maken met misschien wel je nieuwe collega’s!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Job Description

Location: Amsterdam – Depending on the possibility to work at the office due to the COVID-19 pandemic, for the time being you will mainly work from home and be supervised remotely.​
Type: Internship – non thesis
Length:  9 months is preferred
Time: 40 hours/week
Expected Start Date: January 2021

In this role, you have the opportunity to
Help thousands of employees and managers to perform, improve and enjoy their daily work, by offering them an outstanding employee experience. You will be working in a global organization, as part of the HR Deployment & Activation team. In this role, you will be closely involved in further professionalizing the deployment of HR processes and initiatives to employees and managers across the company.

You are responsible for

 • Create inspiring content for digital communications of the HR function in line with our people strategy
 • Coordinate HR to HR or HR to all employee communications via townhalls, mass mails, screens, apps and other activities
 • Support roll-out of global HR campaigns and help our local teams in the deployment
 • Monitor our internal communication channels and provide service support where needed
 • Work on content management and making a difference in our HR biggest platform, reaching Philips 77,000 +- employees.
 • Analyze global and local HR content quality such as policies, practices, and other information

You are a part of
The Integrated People Services team, with approximately 500 colleagues. We deliver HR tooling and administrative services to all employees and managers in Philips worldwide. You will be working closely with HR experts, HR service professionals, HR Managers and Business Partners, Global Communications and your own team.

To succeed in this role, you should have the following skills and experience

 • Currently pursuing a Bachelor or Master’s Degree in Marketing, Communications with affinity to Human Resources.
 • Experience in and/or affinity with HR Communications, Strategy and Analytics
 • Good communications skills, both verbal and in writing
 • Able to work independently but collaborating in a team
 • Passion for future-proof HR, employee experience and customer obsession
 • Working knowledge of MS Office and SharePoint
 • Experience in Social Media strategy

In return, we offer you
A hands-on and independent role in which you will have the opportunity to connect with various HR experts who are creating tools for our employees and managers across the globe. You will learn about future-proof HR, strategy, communications, employee experience and professional services in a large multinational.

Why should you join Philips?
Working at Philips is more than a job. It’s a calling to create a healthier society through meaningful work, focused on improving 3 billion lives a year by delivering innovative solutions across the health continuum.

To find out more about what it’s like working for Philips at a personal level, visit the Working at Philips page on our career website, where you can read stories from our employee blog. Once there, you can also learn about our recruitment process, or find answers to some of the frequently asked questions.

Notes
Please note that in order to be considered for an internship, you need to be registered as a student during the entire internship period. Formal documentation of which may be requested at any time. Students from outside the EU need to fill in an NUFFIC agreement, which needs to be signed by the student and the university.

Are you interested and want to learn more about this vacancy? Click here!