Beschrijving van het bedrijf

Bij JACOBS DOUWE EGBERTS kan óók jij impact hebben, net als al onze ruim 12.000 gepassioneerde werknemers die actief zijn in meer dan 100 landen. Wij zijn er trots op dat we samen met hen iedere dag een rol mogen spelen in de levens van miljoenen mensen met onder andere onze sterke merken als Douwe Egberts, L’OR, Senseo, Pickwick, Piazza D’Oro, Jacobs, Tassimo, Moccona, Kenco, Pilao en Gevali. De impact die onze werknemers hebben op de organisatie, de merken en zichzelf, draagt bij aan onze wereldwijde belofte: “A coffee for every cup”. Kortom: Wat jij bij ons doet heeft impact.

Jacobs Douwe Egberts (JDE) Professional, met het hoofdkantoor in Utrecht, is expert op het gebied van koffie en thee in de buitenshuismarkt en levert een full service concept aan: van apparatuur en ingrediënten tot accessoires, dienstverlening en financiering.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een stagiair met een drive en ideeën om het Channel Marketing team te versterken. De stage, met eventueel de mogelijkheid voor het zelfstandig uitbreiden van één van de opdrachten tot een afstudeeronderzoek, zal worden vervuld binnen het klantgerichte Channel Marketing team van JDE Professional. Dit team ontwikkelt en implementeert de Channel Marketing strategie en de operationele marketingplannen voor de verschillende klantsegmenten van JDE Professional, zoals bedrijven, instellingen en horeca. Ze analyseren de snel veranderende markt en creëren daarmee diepgaande consumer-, customer- en competitor insights. Deze inzichten worden vertaald naar vernieuwende koffie- en theeconcepten die aansluiten op de wensen en doelstellingen van onze klanten.

Wat je gaat doen

 • Meewerken aan beurzen en evenementen;
 • Nauwe samenwerking met het salesteam van Large Business, Health & Care
 • Afstemmen van projecten, klantvragen en introducties met sales;
 • Ontwikkelen van POS/Communicatie materialen;
 • Briefings maken voor creatieve bureaus;
 • Het ondersteunen van de Channel Marketeer.

Functie-eisen

Jouw profiel

 • WO/HBO opleiding, bij voorkeur richting Bedrijfskunde en/of Marketing;
 • Ambitieus, klantgericht en enthousiast;
 • Is in staat om regelmatig de verwachtingen te overtreffen;
 • Flexibel en zelfstandig werkend;
 • Affiniteit met de buitenshuismarkt en trends;
 • Sterke analytische vaardigheden;
 • Sterke communicatieve en presentatievaardigheden;
 • Projectmanagement vaardigheden, neemt initiatief en verantwoordelijkheid;
 • Resultaatgericht;
 • Teamplayer;
 • Goede beheersing van MS Office, met name Excel en PowerPoint. Beheersing van Photoshop is een pré.

Extra informatie

We bieden

Als je bij ons werkt, maak je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt.

Voor deze stage geldt een standaard JACOBS DOUWE EGBERTS vergoeding voor stagiairs/afstudeerders. In overleg zullen we de startdatum en duur bepalen. Onze voorkeur gaat uit naar een periode van circa 6 maanden vanaf februari/maart 2019. Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een HBO- of WO-instelling. Een online capaciteitentest maakt deel uit van de selectieprocedure.

 

Enthousiast?

Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Maartje Abrahams, Channel Marketing Specialist, bereikbaar op +316 2703 8047. Ben je geïnteresseerd in deze stage, dan kun je hier reageren.

Beschrijving van het bedrijf

Bij JACOBS DOUWE EGBERTS kan óók jij impact hebben, net als al onze ruim 12.000 gepassioneerde werknemers die actief zijn in meer dan 100 landen. Wij zijn er trots op dat we samen met hen iedere dag een rol mogen spelen in de levens van miljoenen mensen met onder andere onze sterke merken als Douwe Egberts, L’OR, Senseo, Pickwick, Piazza D’Oro, Jacobs, Tassimo, Moccona, Kenco, Pilao en Gevali. De impact die onze werknemers hebben op de organisatie, de merken en zichzelf, draagt bij aan onze wereldwijde belofte: “A coffee for every cup”. Kortom: Wat jij bij ons doet heeft impact.

 

Informatie over de afdeling

Douwe Egberts Retail is de verkooporganisatie voor de merken Douwe Egberts, Kanis & Gunnink, Van Nelle, SENSEO®, L’OR en Pickwick gericht op het supermarktkanaal. Binnen deze unit zijn zo’n 70 professionals werkzaam.

Voor het marketingteam Douwe Egberts Retail zijn we per februari/maart op zoek naar een stagiair voor een periode van 6 maanden. Het betreft een meeloopstage voor Masterstudenten voor 5 dagen per week, eventueel in combinatie met afstuderen voor 1 dag per week (de begeleiding voor afstuderen is beperkt).

Functieomschrijving

Over Douwe Egberts

Als stagiair in ons marketingteam ondersteun je het gehele Douwe Egberts team door het zelfstandig managen van projecten, waarbij je verantwoordelijk bent voor het plan van aanpak, briefing van/samenwerking met bureaus, social media, interne afstemmingen (denk aan branderij, sales, shopper marketing, supply chain), timing en budget.

Projectvoorbeelden:

 • Algemene marketingondersteuning op het Douwe Egberts, Kanis & Gunnink en L’Or merk;
 • Business analyses & marktonderzoek, incl. het bijhouden van markt- en consumententrends;
 • Executie van marketingplannen (bijv. promoties, on-pack communicatie, online- campagnes en merkactivatie waaronder “Burendag”);
 • Beheren van de Douwe Egberts website en social media en ondersteuning bieden bij ontwikkeling van Douwe Egberts’ online-strategie;
 • Ondersteuning van brand management voor daily business;
 • Verpakkingswijzigingen, innovaties, activaties;
 • Ontwikkelen van communicatie-uitingen in diverse mediakanalen zoals print, online, mailings, sampling en POS-materiaal.

Kortom: een veelzijdige marketingstage waarin je ervaring kunt opdoen voor een functie als Junior Brand Manager. De exacte invulling van je werkzaamheden wordt in overleg afgestemd.

Functie-eisen

Jouw profiel

 • WO Master opleiding en affiniteit met marketing/sales (productontwikkeling, communicatie, activatie);
 • Ambitie om in Marketing (FMCG) te gaan werken;
 • Factbased – Goede analytische vaardigheden;
 • Idea creator – Innovatief, met oog voor trends;
 • Teamplayer – Connector in de organisatie;
 • Zelfstarter – Zelfstandig projecten starten en leiden;
 • Pragmatisch en resultaatgericht;
 • Ondernemend en proactief;
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden (Nederlands & Engels).

Extra informatie

We bieden

Voor deze stage geldt een standaard Jacobs Douwe Egberts vergoeding voor stagiairs/afstudeerders van €500,- per maand. Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een WO instelling. Een online capaciteitentest maakt deel uit van de selectieprocedure.

 

Enthousiast?

Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Charlotte Breuking, bereikbaar op +31 631661154. Ben je geïnteresseerd in deze stage, dan kun hier online reageren. We ontvangen graag je CV en motivatiebrief.

Description

Betaalde Shopper & Customer marketing stage bij sterke merken NIVEA, Hansaplast & Eucerin: Wil je stage lopen bij een wereldwijd bekend merk? Wij zijn op zoek naar toptalenten voor ons Shopper & Customer Marketing team in Amsterdam voor een betaalde stageplaats van zes maanden vanaf januari / februari 2019.

Beiersdorf is een wereldwijd bekende onderneming met huidverzorgingsmerken, waarvan de bekendste NIVEA is. We hebben een uitdagende stageplaats binnen ons Shopper & Customer Marketing team beschikbaar, waar je kunt leren hoe het is om voor één van de meest geliefde merken ter wereld te werken. Waar marketing zich bezighoudt met het bereiken van de consument, richt S&CM zich volledig op de shopper. Hoe kan je als merk de shopper bereiken op het moment waar de aankoop wordt gedaan, namelijk, in de winkels? Hierdoor schakel je binnen het bedrijf met zowel marketing als met sales. Ons stageprogramma is niet alleen een kans om waardevolle ervaring op te doen, maar is ook een pipeline voor toekomstige carrièremogelijkheden. Het kan een opstap betekenen voor een startersfunctie bij ons bedrijf. Als je een toptalent bent, zou deze stage de start van je carrière kunnen zijn. Als je een passie voor Shopper & Customer Marketing hebt, zien wij je sollicitatie met belangstelling tegemoet.

 

Verantwoordelijkheden

Succesvolle kandidaten zullen gaan werken met ons Shopper Marketing team om het uitvoeren van onze Point-of-Sales merkstrategie bij onze grootste klanten te ondersteunen. Je wordt o.a. verantwoordelijk voor projecten, meetings en operationele taken, waar ons Shopper Marketing team dagelijks mee te maken heeft, o.a:

 • Je denkt en schrijft mee aan een shopper marketing plan van nieuwe producten.
 • Het aansturen van design bureaus.
 • Je werkt mee aan het lanceren van nieuwe producten.
 • Je krijgt je eigen projecten waarbij er aanspraak gemaakt wordt op je analytische en strategisch vermogen.
 • Door middel van analyses ontwikkel jij de juiste shopper marketing strategie en ben je verantwoordelijk voor de creatie van display, advertenties en andere materialen die je op de    winkelvloer aantreft.
 • Je leert hoe je merkwaarden omzet naar een promotie activatie bij retailers.

Wij zijn ervan overtuigd, dat wij je een uitgebreide leerzame ervaring kunnen bieden.

 

Aanmelden

Heb je vragen over deze vacature, neem contact op met Marije de Kort, Jr. HR Business Partner, marije.dekort@beiersdorf.com . Heb je interesse in deze stage, dan kun je je aanmelden via deze site door jouw CV en motivatie te uploaden!

Beschrijving van het bedrijf

Bij JACOBS DOUWE EGBERTS kan óók jij impact hebben, net als al onze ruim 12.000 gepassioneerde werknemers die actief zijn in meer dan 100 landen. Wij zijn er trots op dat we samen met hen iedere dag een rol mogen spelen in de levens van miljoenen mensen met onder andere onze sterke merken als Douwe Egberts, L’OR, Senseo, Pickwick, Piazza D’Oro, Jacobs, Tassimo, Moccona, Kenco, Pilao en Gevali. De impact die onze werknemers hebben op de organisatie, de merken en zichzelf, draagt bij aan onze wereldwijde belofte: “A coffee for every cup”. Kortom: Wat jij bij ons doet heeft impact.

 

Informatie over de afdeling

De business unit Jacobs Douwe Egberts (JDE) Retail is de verkooporganisatie gericht op de merken Douwe Egberts, Kanis & Gunnink, Van Nelle, SENSEO®, L’OR , Tassimo en Pickwick binnen het supermarktkanaal. Binnen deze unit zijn circa 70 professionals werkzaam, waaronder het marketingteam Single Serve. Dit team is verantwoordelijk voor de Single Serve merken SENSEO®, L’OR en Tassimo en is op zoek naar een stagiair(e) voor de merken SENSEO® en L’OR voor een periode van 6 maanden, per 1 juli 2019.

Functieomschrijving

Wat je gaat doen

Ondersteuning van het Single Serve marketingteam en haar werkzaamheden, waaronder:

 • Ondersteuning bij de executie van merkactivatie;
 • Meelopen met projecten op het gebied van productontwikkeling;
 • Ondersteuning van verpakkingstrajecten;
 • Ondersteuning van brand managers in de daily business;
 • Ondersteuning bij diverse online activiteiten: waaronder opstellen van eDM’s en up-to-date houden van de website;
 • Ondersteuning bij het doen van business analyses & marktonderzoek, inclusief Nielsen analyses en het bijhouden van markt- en consumententrends.

Kortom: een veelzijdige marketingstage waarin je ervaring kunt opdoen voor een functie als Junior Brand Manager. De exacte invulling van je werkzaamheden is verder af te stemmen.

Het betreft hier een meeloopstage, voor 5 dagen in de week.

Functie-eisen

Jouw profiel

 • Je volgt een WO-opleiding en je hebt affiniteit met marketing/sales (productontwikkeling, communicatie, retail);
 • Je bent een teamplayer;
 • Je bent ondernemend en proactief;
 • Je bent in staat zelfstandig projecten te leiden;
 • Je bent creatief, met zorg voor goede executie;
 • Je bent pragmatisch en resultaatgericht;
 • Je beschikt over goede analytische vaardigheden;
 • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden (ook in het Engels).

Extra informatie

We bieden

Als je bij ons werkt, maak je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt.

Voor deze stage geldt een standaard Jacobs Douwe Egberts vergoeding voor stagiairs/afstudeerders van €500,- per maand op basis van een fulltime werkweek. Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een WO instelling. Een online capaciteitentest maakt deel uit van de selectieprocedure.

 

Enthousiast?

Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Benthe Gosselink (Senior Brand Manager Single Serve), bereikbaar op 06 52 57 10 08 . Ben je geïnteresseerd in deze stage, dan kun je hier reageren. We ontvangen graag je CV en motivatiebrief.

Beschrijving van het bedrijf

Bij JACOBS DOUWE EGBERTS kan óók jij impact hebben, net als al onze ruim 12.000 gepassioneerde werknemers die actief zijn in meer dan 100 landen. Wij zijn er trots op dat we samen met hen iedere dag een rol mogen spelen in de levens van miljoenen mensen met onder andere onze sterke merken als Douwe Egberts, L’OR, Senseo, Pickwick, Piazza D’Oro, Jacobs, Tassimo, Moccona, Kenco, Pilao en Gevali. De impact die onze werknemers hebben op de organisatie, de merken en zichzelf, draagt bij aan onze wereldwijde belofte: “A coffee for every cup”. Kortom: Wat jij bij ons doet heeft impact.

Functieomschrijving

Informatie over de afdeling

Jacobs Douwe Egberts Professional (JDEP) is leverancier van koffie- en theesystemen in de Nederlandse buitenshuismarkt (business-to-business): van apparatuur en ingrediënten tot accessoires en full service concepten. JDEP heeft een leidende marktpositie en bedient haar klanten binnen diverse segmenten (Horeca, Zorg, Onderwijs, Bedrijven & Instellingen).

Binnen het Commercial Finance team zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor een meeloopstage. Je ondersteunt het team gedurende de stage, met een divers takenpakket. Daarnaast zal je ook eigen taken en verantwoordelijkheden krijgen. Ook een eigen project zal hier onderdeel van uitmaken. Het is een uitgelezen kans om kennis te maken met (Commercial/Business)-Finance binnen de FMCG sector!

Functie-eisen

Wat je gaat doen

 • Rendement analyses op deals die sales af heeft gesloten met onze klanten
 • Ondersteuning van de commercial controller bij (Europese) aanbestedingen en grote deals
 • Diverse financial control werkzaamheden
 • Een eigen finance project waarin je het verschil kunt maken

 

Jouw profiel

 • Je volgt een HBO/WO opleiding richting bedrijfskunde/bedrijfseconomie
 • Je hebt een proactieve houding en bent in staat om zelfstandig te werken
 • Je kan snel data analyseren en verbanden leggen, en vanuit daar actie ondernemen
 • Je bent enthousiast en hebt een goede kennis van Excel

Extra informatie

We bieden

Als je bij ons werkt, maak je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt.

Voor deze stage geldt een standaard Jacobs Douwe Egberts vergoeding voor stagiairs/afstudeerders van €450,- (HBO) of €500,- (WO) per maand. De stageperiode is februari/maart 2019 en voor een periode van 6 maanden.  Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een HBO of WO instelling. Een online capaciteitentest maakt deel uit van de selectieprocedure.

 

Enthousiast?

Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Nienke Jacobs (Finance Manager), bereikbaar op +31 (0)6 1588 0779. Ben je geïnteresseerd in deze stage, dan kun je hier reageren. We ontvangen graag je CV en motivatiebrief.

Beschrijving van het bedrijf

Bij JACOBS DOUWE EGBERTS kan óók jij impact hebben, net als al onze ruim 12.000 gepassioneerde werknemers die actief zijn in meer dan 100 landen. Wij zijn er trots op dat we samen met hen iedere dag een rol mogen spelen in de levens van miljoenen mensen met onder andere onze sterke merken als Douwe Egberts, L’OR, Senseo, Pickwick, Piazza D’Oro, Jacobs, Tassimo, Moccona, Kenco, Pilao en Gevali. De impact die onze werknemers hebben op de organisatie, de merken en zichzelf, draagt bij aan onze wereldwijde belofte: “A coffee for every cup”. Kortom: Wat jij bij ons doet heeft impact.

Functieomschrijving

Informatie over de afdeling

Je maakt tijdens deze stage deel uit van het Retail Sales Team, wat zich dagelijks bezighoudt met de verkoop van alle Jacobs Douwe Egberts merken aan Retail klanten, waaronder Douwe Egberts, Pickwick, SENSEO en L’OR. E-Commerce richt zichspecifiek op de online klanten, zoals AH.nl, Jumbo.com, Bol.com en Koffievoordeel.nl.

Je krijgt tijdens deze stage de mogelijkheid om volledig mee te draaien op E-Commerce. Het gaat hier om een meewerkstage, met start in februari/maart 2019, met de mogelijkheid van 4 of 5 dagen per week.

 

Wat je gaat doen

 • Verantwoordelijk voor het onderhouden van content van onze producten bij online supermarkten zoals ah.nl, jumbo.com en bol.com;
 • Verantwoordelijk voor het afstemmen van online activaties met klanten
 • Analyseren van online salesdata en dit doorvertalen naar een online plan;
 • Uitvoeren van online promotieanalyses;
 • Aandragen van creatieve ideeën voor test & learn mogelijkheden samen met retailers;
 • Schakelen met Marketing omtrent het online laden van JDE merken en campagnes.

Functie-eisen

Jouw profiel

 • WO-opleiding;
 • Ondernemend en zelfstandig;
 • Vindt het leuk om creatief te denken;
 • Kan snel schakelen;
 • Analytisch (Excel) en kan dit doorvertalen naar conclusies;
 • Enthousiast en proactief;

Extra informatie

We bieden

Als je bij ons werkt, maak je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt.

Voor deze stage geldt een standaard JACOBS DOUWE EGBERTS vergoeding voor stagiairs/afstudeerders. De stageperiode kan per direct starten voor een periode van 5-6 maanden. Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een WO-instelling. Een online capaciteitentest maakt deel uit van de selectieprocedure.

 

Enthousiast?

Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Laura ten Klooster, Account Manager E-commerce, bereikbaar op 06 – 5089 9887. Ben je geïnteresseerd in deze stage, dan kun je hier reageren.