Wat is de functie?

Voor ons salesteam zijn we op zoek naar een creatieve, servicegerichte en ambitieuze accountmanager. Als accountmanager binnen dit team bestaan jouw klanten voornamelijk (hoofd)aannemers. In jouw rode Hilti auto rij jij regio Noord-Holland door om jouw klanten van de beste services te voorzien.

Wat is Hilti?

Als je de sector niet kent, heb je misschien nog nooit van ons gehoord. Maar de kans is groot dat wij jou al je hele leven lang ondersteunen; thuis, op school, bij jouw sportclub en wellicht ook in het gebouw waar jij nu deze vacature aan het lezen bent. Hilti is namelijk een (internationale) partner in de bouwsector, op gebied van technologisch leidende producten, software en diensten. In de meer dan 75 jaar van ons bestaan hebben wij naam gemaakt als innoverende pionier met een uitzonderlijke service. Momenteel hebben wij met ruim 26.000 collega’s, verspreid over 120 landen, meer dan 230.000 klantcontacten per dag. Het wereldwijde succes van ons familiebedrijf is te danken aan het feit dat wij op dagelijkse basis de droom van onze oprichter Martin Hilti – “I want to build a enterprise with entrepeneurs, where people can grow and develop.” – tot uitvoering brengen.

Wat houdt de functie in?

Werken bij een nieuw bedrijf en mogelijk voor jou ook in een nieuwe sector, betekent dat er veel nieuwe informatie en kennis op je af komt. Naast ons unieke onboarding programma (Hilti Sales Academy) en de hoge bereidwilligheid van al je collega’s om jou te ondersteunen, rekenen wij op een proactieve houding en het vermogen om snel te leren. Dit met als doel om jou z.s.m. klaar te stomen als volwaardig Hilti Accountmanager.

Alle randvoorwaarden en ondersteunde faciliteiten zijn uitstekend geregeld. Wij verwachten dat jij deze optimaal benut en hiermee je klantenportfolio verder ontwikkelt. Om een goede partner te zijn voor onze klanten dien je snel te kunnen schakelen tussen een breed netwerk aan contactpersonen. Een afspraak met een voltallige directie, een bouwplaats bezoek bij een monteur, of een bespreking met een projectleider, jouw dagen zitten vol afwisseling.

Inspelend op de behoeftes van de klant, verwachten wij dat jij onze premium kenmerken weet te vertalen naar unieke voordelen voor de klant. Dit kan soms in één gesprek, maar ook d.m.v. een presentatie na een intensief traject of een productdemonstratie waarbij jij je mouwen opstroopt.

Jij behoudt het overzicht tussen de afwisselende werkzaamheden en trajecten en bent verantwoordelijk voor de invulling van je eigen agenda. De vrijheid en het vertrouwen dat jij als accountmanager geniet, brengt ook een bepaalde verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid met zich mee, waarbij wij verwachten dat jij het maximale uit jezelf weet te halen.

‘We zijn trots op het feit, de afgelopen jaren te zijn uitgeroepen tot één van de beste werkgevers in de Great Places to Work ranking, zowel in Nederland als daar buiten’

Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden jou een uitdagende werkomgeving waarin veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Zo is ons unieke onboarding programma (Hilti Sales Academy) een directe investering in jou en zorgen wij voor een warme landing in ons internationale familiebedrijf.
Voor jouw dagelijkse werkzaamheden krijg je een uitstekende facilitaire ondersteuning en programmatuur welke jouw werk makkelijker maakt. Naast de dagelijkse zelfstandige werkzaamheden waarin je rapporteert aan je salesmanager, word je ook onderdeel van een hecht team waarop je kan bouwen.
Naast de individuele- en teamincentives die je kan behalen, hechten wij ook veel waarde aan de teamspirit binnen de gehele organisatie. Hierdoor kan jij bijvoorbeeld deelnemen aan onze bootcamps. Wil je de Nederlandse eer verdedigen in het Hilti internationaal voetbaltoernooi? Of ga je liever spinnen voor het goede doel? Het kan allemaal.
Met jouw persoonlijke ambitie als uitgangspunt, gaan we onderzoeken waar jouw ontwikkelkansen en carrièremogelijkheden liggen, zodra jij klaar bent voor de volgende uitdaging.

Waarom solliciteren?

Hilti is wereldwijd marktleider als toeleverancier van de bouw. Wij zijn trots op onze naam en de mensen die dit realiseren. Bij ons werkt een uniek slag mensen, namelijk teamspelers én uitblinkers. Wij denken in het belang van de klant, maar ook van elkaar. Binnen onze high-performing cultuur zorgen we voor onze mensen. Succes is het resultaat van teamwork en kunnen, ongeacht achtergrond.

Je hebt nodig:

  • Minimaal een HBO/WO diploma en zakelijk instinct
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Netwerk/ervaring in de bouw is een pré
  • Een rijbewijs is essentieel, voor deze vacature rijd je rond in onze rode Hilti auto

Jij hebt lef en beschikt over een competitieve instelling. Met jouw inzet en leergierigheid daag je jezelf en anderen uit alles uit de kan te halen. Je luistert en vraagt door, dit met intrinsieke nieuwsgierigheid. Verder denk je, buiten de zelfstandige focus, altijd in het grote geheel. Je bent ambitieus en eager om door te groeien en/of in het buitenland te werken.

Voel jij je thuis in een organisatie waar ‘work hard play hard’ centraal staat? Hopelijk rijd jij straks in onze Hilti auto de regio door.

Ben je enthousiast? Klik dan hier om te solliciteren. Wil je meer weten of heb je vragen naar aanleiding van de vacature? Neem dan contact op met Irene Eijkelenboom, junior recruiter, via 06 22 88 43 69.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.