Digital & Data hub

Je bent net of bijna afgestudeerd aan de universiteit en helemaal klaar voor de praktijk. GroupM is op zoek naar iemand met passie voor de digitale media, iemand die zich snel kan en wil ontwikkelen. Iemand die de beste wil worden in het vak.

Over GroupM

GroupM is de nummer 1 investeringsgroep op het gebied van globale media. Wij bieden de mogelijkheid aan onze klanten om altijd het juiste publiek te vinden en te creeëren. We hebben de kracht om de doelgroep zo effectief en efficiënt mogelijk te verbinden aan een klant en we hebben de middelen in huis om de gewenste marketing uitkomsten te behalen. GroupM voert activiteiten uit voor de mediabureaus Wavemaker,  Mindshare en MediaCom. Wij werken onder andere voor klanten als Netflix, Vodafone, Unilever, Volvo en Friesland Campina.

Dankzij de ruimte en de verantwoordelijkheid die je vanaf de eerste dag al bij ons al krijgt en het feit dat je meedraait en werkt in een team, is GroupM al jarenlang een plek waar ambitieuze starters kunnen laten zien waar ze toe in staat zijn.

Wat houdt het werk in?

Als Campaign Executive ben je verantwoordelijk voor de volledige procesgang van single channel campagnes. Van opzet, optimalisatie tot eindevaluatie. Ook vertaal je kennis over producten en systemen naar campagnestrategieën. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van rapportages over de campagnes en in samenwerking met jouw collega’s zorg jij voor een optimaal verloop van deze campagnes.

Wat verwachten wij van jou?

Vanaf dag 1 draai je mee in het business team. Je vraagt jouw collega’s de oren van de kop en komt tijdens potjes tafeltennis tot innovatieve, slimme ideeën. Je laat je brein de vrije loop en hebt er ook geen probleem mee om zo nu en dan de handen uit de mouwen te steken. Je bent iemand die het verschil wil maken.

Hoe ziet het team eruit?

Je gaat aan de slag in een team vol digitaal specialisten. Van uitvoerend tot strategisch. Het team bestaat uit professionals waarin iedereen nauw met elkaar samenwerkt, met als uiteindelijk doel: een optimale dienstverlening naar de klant toe.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een super start van jouw loopbaan in de digitale wereld. Een prachtige uitdaging met goede doorgroeimogelijkheden en een fantastische werkplek met leuke collega’s. Je komt te werken in een heel mooi bedrijf waar veel aandacht besteedt wordt aan jouw persoonlijke training en ontwikkeling. Aan de functie is een mooi salaris verbonden en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat zijn de vereisten?

  • (Bijna/net) WO master afgerond richting (digitale) communicatie

 

  • Maximaal 2 jaar werkervaring
  • Passie voor de digitale wereld en de technologie erachter
  • Kennis over data (vergaring, opslag en verwerking)
  • Kennis van HTML. Is een pre

 

Dit klinkt als mijn baan

Kan jij jezelf helemaal vinden in dit profiel en kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Laat ons weten in een persoonlijke motivatie waarom jij dat ene talent bent waar wij naar op zoek zijn en stuur dit samen met jouw CV op naar maureen.kroes@groupm.com t.a.v. Maureen Kroes. Voor meer informatie kan je bellen op het nummer: 020-5757500.