Vacatureomschrijving

Als HR Talent Acquisition Intern draai je volledig mee binnen onze Talent Acquisition afdeling. We verwachten van jou dat je proactief en hands-on aan de slag gaat. Dat je met een kritische blik meekijkt en nieuwe ideeën initieert. Een groot onderdeel van je stage is Campusrecruitment. Waar zijn bijna afgestudeerde talentvolle HBO en WO starters te vinden en hoe bereiken wij ze? Wat zijn de nieuwste online trends? Wat vinden ze belangrijk in hun oriëntatieproces om een baan te vinden? We vragen je ook om mee te denken naar een oplossing voor de grote vraag aan stagiairs binnen Jacobs Douwe Egberts (JDE). Hoe bereiken we deze doelgroep? Wat vindt deze doelgroep belangrijk in een stage? Vragen die jij als student bij uitstek kunt beantwoorden! Uiteraard is er ook ruimte om HR brede vraagstukken op te pakken.

Je overige verantwoordelijkheden zijn onder andere:

  • De organisatie van Campusrecruitment activiteiten en het contact onderhouden met studie- en studentenverenigingen;
  • Het bedenken en aanleveren van relevante (online) content voor arbeidsmarktcommunicatie, de werving en selectie van stagiairs;
  • Je zult het recruitment team helpen met het uitvoeren van dagelijkse taken en processen;
  • Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het stagenetwerk binnen Jacobs Douwe Egberts;
  • Ondersteuning van de HR Business Partner Retail bij verschillende HR vraagstukken.

Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.
Voor de positie van HR Talent Acquisition Intern, zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

  • Je bent bijna klaar met je Bachelor en hebt ervaring in HR/Recruitment of je zit in je Master;
  • Je bent enthousiast, nieuwsgierig en een tikkeltje brutaal. Je bent niet bang om op mensen af te stappen, je gaat zelfstandig te werk en beschikt over een flinke dosis humor;
  • Je vindt het leuk om dingen te organiseren en tot in de puntjes te verzorgen;
  • Tot slot heb je natuurlijk interesse in de arbeidsmarkt en de FMCG sector en ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Social Media;
  • Je gaat accuraat en methodisch te werk en kan goed prioriteiten stellen.

Aanvullende informatie

Voor deze stage geldt een standaard JACOBS DOUWE EGBERTS vergoeding voor stagiairs van €450 (HBO-ers) of €500 (WO-ers) per maand, op basis van een fulltime werkweek. De stageperiode is per augustus/september 2021 en voor een periode van 5/6 maanden, al kan hier in overleg van afgeweken worden. Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een HBO of WO instelling. Een online capaciteitentest maakt deel uit van de selectieprocedure.

Enthousiast?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Evy Heldens, Talent Acquisition Specialist. Ook voor meer informatie over deze stage kan je bij Evy terecht: 06-11299435.

Al ruim 265 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte ‘it’s amazing what can happen over a cup of coffee’. In al die tijd is er natuurlijk veel veranderd. En verandering is goed: het maakt ons beter. We maken nieuwe ambities werkelijkheid en ontdekken andere landen en markten. Altijd met aandacht voor duurzaamheid, ruimte voor elk individu en vanuit ons hart. Tijdens deze zoektocht staat 1 ding centraal: wij willen voor iedereen het perfecte kopje koffie of thee. Vandaag de dag zijn onze koffie- en theeproducten verkrijgbaar in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 merken. Denk aan karaktervolle merken zoals L’OR, Senseo, Douwe Egberts en Pickwick. JDE is onderdeel van JDE Peet’s, het grootste ‘pure-play’ koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland.

Hoe is het om voor JDE te werken? Elke dag leggen we de lat hoger, denken we slimmer en handelen we nog sneller. Wij maken impact die overal ter wereld voelbaar is. We houden van de dialoog en waarderen een goede discussie. We dagen elkaar uit en steunen elkaar. Onze snelle, gerichte en positieve energie houdt ons in beweging. Zo groeien we. Als organisatie, als team en als individu. Bij Jacobs Douwe Egberts zijn we ‘Made to Stand Out’. We benutten elke kans om uit te blinken. Samen maken we het mogelijk dat iedereen een uniek koffie- of theemoment kan beleven. Verleg je grenzen en geef vorm aan je carrière bij JDE! Klik hier om naar de site te gaan, en solliciteer!