Commerciële HBO-starters met doorgroeiambitie gezocht voor de JACOBS DOUWE EGBERTS Sales Academy! 
Locatie: Utrecht
 
Wil jij impact maken bij een van de grootste FMCG-bedrijven met A-merken als Douwe Egberts en Pickwick? Heb jij salestalent en wil je van verkopen je vak maken? Wij zoeken ambitieuze, commerciële HBO-starters voor onze Sales Academy!
 
Wat is de Sales Academy?
Binnen de Sales Academy word je in anderhalf jaar opgeleid tot salesprofessional in de FMCG-branche. Je krijgt trainingen op het gebied van salescompetenties en gespreksvaardigheden en veel coaching on the job. Voordeel is dat je deze trainingen en tips ook direct in de praktijk kunt toepassen. Daarnaast leren we jou alles over koffie en thee zodat jij als koffie-expert onze zakelijke klanten goed kunt adviseren.
 
Het programma in hoofdlijnen:
Als nieuwe aanwinst van de Sales Academy start je in ons ambitieuze Telesales Prospectteam waar je telefonisch potentiële MKB-klanten benadert. Als je goed presteert en je voldoende kennis hebt, maak je de overstap naar het Telesales Retentieteam waar je bestaande zakelijke klanten gaat bellen. Je leert dan nog beter inventariseren, onderhandelen en verkopen.
 
Het is aan jou hoe snel en in welke richting je daarna gaat. Bijvoorbeeld naar de buitendienst met een eigen rayon bij Fieldsales of Junior Accountmanager bij Large Accounts. Wij zullen je voorzien van de juiste kennis en je begeleiden bij het tot bloei laten komen van jouw commerciële en salestalent.
 
Het uiteindelijke doel
Na ongeveer anderhalf jaar ben jij klaar om door te stromen in de organisatie als een stevige sales professional.
 
Jouw profiel
Binnen de Sales Academy hebben we alleen plaats voor echte salestalenten. Slimme, energieke, enthousiaste personen, die altijd nieuwe mogelijkheden vinden om hun doel te bereiken. Echte winnaars die zich als een vis in het water voelen in een competitieve omgeving en die het een sport vinden om een ‘nee’ om te buigen naar een ‘ja’. Daarbij is het belangrijk dat je:
  • Minimaal (bijna) een HBO-opleiding hebt afgerond, zoals Commerciële Economie of Small Business & Retail Management;
  • Aantoonbare affiniteit hebt met sales;
  • De Nederlandse taal in woord en geschrift uitstekend beheerst.
Wij bieden
 
Een plek in ons salesteam met de kans om je te ontwikkelen binnen een van de mooiste bedrijven van Nederland. Daarnaast bieden we je een gedegen opleidingsprogramma en een fantastisch arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een startsalaris van € 2.550,- per maand en 27 vakantiedagen. Op basis van je resultaten, kennis, houding en gedrag kun je na zes maanden al een stap maken in salaris naar € 2.850,- per maand. En last but not least… een heel leuk team met jonge ambitieuze collega’s!
 
Enthousiast?
 
Reageer dan online, klik hier.
Heb je vragen over de inhoud van de Sales Academy? Neem dan contact op met Marieke Nijhuis-Niens, Teamlead Telesales, 06 – 3330 5400.