Bij Motivaction zijn we elke dag bezig met wat mensen drijft. Dat doen we door middel van onderzoek. We analyseren bijvoorbeeld welke verpakking goed werkt bij een supermarktproduct, of achterhalen voor een gemeente hoe haar inwoners denken over een beleidsverandering. Dit doen we door middel van vragenlijsten, maar ook via interviews. Veel gaat nu online, maar we verwachten dat hier snel weer verandering in komt. Ons kantoor is nu geopend voor een minimale bezetting, waarbij klanten soms nog fysiek langskomen. Het is daarom belangrijk dat we altijd iemand hebben die onze gasten (op afstand) een warm welkom geeft. We zijn daarom op zoek naar een enthousiaste en flexibele host(ess) met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

 

Over de functie

Als onderdeel van onze hospitality-poule ben je verantwoordelijk voor het verwelkomen van respondenten, klanten en collega’s. Je valt in bij de receptie, of treedt op als gastvrouw/-heer bij onderzoek. Daar verwelkom je onder andere de klanten- en gasten, meld je auto’s aan en neem je de telefoon op. Notuleerdiensten worden ook vanuit deze poule ingepland, dus als je goed en snel kunt typen kun je door live mee te schrijven bij onderzoek ook je bijdrage leveren!

 

Ben jij onze ideale kandidaat?

Dan vind je het fantastisch om collega’s, klanten en respondenten te woord te staan en hen op weg te helpen. Je kunt goed omgaan met afwisselende werkzaamheden en raakt niet in paniek van een drukke dag. Daarnaast heb je een flinke dosis energie en…

  • ..ben je servicegericht
  • ..ben je betrokken en denk je graag ad hoc mee
  • ..een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • ..ben je woonachtig in Amsterdam
  • ..horeca-ervaring is een pré

 

Wat bieden wij?

Een flexibele parttimefunctie binnen een stimulerende werkomgeving in het hart van Amsterdam. Binnen deze functie is veel ruimte voor jouw inbreng en initiatief en krijg je de kans om jouw kwaliteiten en talenten in te zetten en relevante werkervaring op te doen voor de toekomst.

 

Zit er Motivaction in jouw toekomst?

Wij doen onderzoek naar de ontwikkelingen in de maatschappij en dat kunnen we het beste doen als wij een afspiegeling vormen van de bevolking. Daarom streven wij naar diversiteit binnen ons team. Door een divers samengestelde organisatie zijn wij beter in staat om sociale vraagstukken in onze samenleving te analyseren en hierop te adviseren.

Enthousiast geworden? Mail dan een korte motivatie met je cv naar sollicitatie@motivaction.nl. Als je nog vragen hebt over deze functie kun je die stellen aan Chantal van Meel (hospitality manager) via 020 589 8383.

Meer informatie over werken bij Motivaction? Klik hier!