Ben jij van nature nieuwsgierig en heb je misschien zelfs al enige ervaring met (markt)onderzoek? Schrik jij niet terug van het gelijktijdig opzetten en uitvoeren van meerdere onderzoeksprojecten en de deadlines die horen bij ons vak? Én heb jij ervaring met of interesse in de sectoren FMCG, Durables en retail? Zoek niet langer naar een leuke baan, want deze functie is voor jou!

In ons team krijg je volop de kans om jezelf te ontwikkelen als onderzoeker en als professional. De projecten waar je aan werkt zijn gevarieerd en uitdagend: van een onderzoek naar biologisch vlees, tot een onderzoek over elektrische fietsen. En dit is slechts een impressie!

Wat ga je precies doen?

Jouw werk ondersteunt de strategische keuzes die onze opdrachtgevers maken op basis van onze inzichten en adviezen. Je bent betrokken bij alle activiteiten tijdens het opzetten en uitvoeren van onderzoek: vragenlijsten maken, coördineren van veldwerk, analyseren, interpreteren en rapporteren van onderzoeksdata, het maken en geven van presentaties en begeleiden van workshops. Jij bewaakt de voortgang en kwaliteit van onderzoeksprojecten, onderhoudt intern en extern het contact over het verloop van jouw onderzoeken en ondersteunt (senior) research consultants tijdens het uitbrengen van nieuwe onderzoeksvoorstellen.
 

Wat vragen wij?

 • Je hebt een afgeronde relevante master, bijvoorbeeld in de sociale wetenschap, marketing of economie/bedrijfskunde.
 • We zoeken een junior voor deze functie, dus je hoeft niet heel ervaren te zijn. We komen altijd graag in contact met ervaren vakgenoten, dus als je meer ervaring hebt stuur dan vooral je CV in!
 • Je heb kennis van kwantitatieve onderzoekstechnieken en -methoden (je kunt deze vaardigheden on the job verder ontwikkelen).
 • Je kent (enigszins) de weg in Excel en SPSSkennis van Python, R en/of Power BI is een pré.
 • Je bent analytisch sterk, initiatiefrijk en leergierig.
 • Je hebt een aanstekelijk enthousiasme en draagt bij aan een goede werksfeer.

Wat bieden wij?

Naast de open en informele bedrijfscultuur, goede werksfeer en ons enthousiaste team bieden wij:

 • Een fulltime dienstverband van 40 uur, startdatum zo snel mogelijk.
 • De mogelijkheden om je kernkwaliteiten ten volste in te zetten voor onze opdrachtgevers.
 • Een omgeving waar initiatief alle ruimte krijgt en waar het nemen van verantwoordelijkheid hoog wordt gewaardeerd.
 • Volop ruimte om te investeren in je professionele en persoonlijke ontwikkeling.
 • De dynamiek en energie die horen bij het vak van marktonderzoek.
 • Een resultaatgericht team waar collegialiteit, humor en gezelligheid de boventoon voeren
 • Een prachtige werklocatie aan de rand van de Jordaan.

Motivaction vindt het daarnaast belangrijk dat jij je blijvend kunt ontwikkelen en je eigen succes bepaalt. Daarom bieden we je onder meer veel opleidings- en trainingsmogelijkheden, een winstdelingsregeling, reiskosten-, telefoon- en internetkostenvergoeding en 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.

Vragen?

We hebben nog veel meer te vertellen. Wil je meer horen over deze vacature? Neem dan contact op met Clasine van der Wal (teamleider) op 06 163 280 39 of Damiano Pieters (hr-manager) op 06 280 951 39. Liever direct solliciteren? Natuurlijk! Stuur je cv en motivatie naar sollicitatie@motivaction.nl.

 

Meer informatie over werken bij Motivaction? Klik hier!