Recruitment Consultant Banking & Financial Services

Salaris: Marktconform
Locatie: Amsterdam
Consultant: Romy Griffioen
JobRef: 1034962/001
Datum online: 24 januari 2020

Word jij graag uitgedaagd en heb jij altijd al de ambitie gehad om zelfstandig klanten te kunnen bedienen, een team op te bouwen en om op termijn mensen aan te sturen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij Walters People zijn we op zoek naar een ervaren consultant die werkzaam zal zijn voor de grootste financiële dienstverleners in Amsterdam en Utrecht. Als consultant heb je contact met talentvolle young professionals, adviseer je ze over de beste carrièrestappen en geef je ze opties om binnen te komen bij de meest mooie bedrijven! Daarnaast kom je over de vloer bij de meest interessante spelers en help je bijvoorbeeld kleinere bedrijven met hun personeelsoverdracht van de UK naar Nederland, vanwege de Brexit.

Heb jij altijd al een interesse gehad in de financiële wereld? Wordt jij enthousiast van beleggen of ben jij iemand die alles weet over het tegengaan van witwassen? Binnen Walters People geven we je alle handvaten (zowel interne als externe trainingen van professionals) om jou te laten doorgroeien naar Senior Consultant. Hierbij wacht een interessant carrière pad op je.

Werk jij graag in een dynamische, resultaatgerichte, Great Place To Work organisatie waar gezelligheid gepaard gaat met hard werken, waar leuke (team) incentives georganiseerd worden en ook nog eens kan werken aan je conditie door gratis te sporten met je collega’s? Lees dan verder!

Taken en verantwoordelijkheden

 • Acquireren en managen van opdrachten bij bestaande en nieuwe relaties
 • Ontwikkelen en onderhouden van het klanten- en kandidatennetwerk (360 graden)
 • In overleg met onze opdrachtgevers vaststellen van de recruitmentstrategie
 • Selecteren, interviewen, beoordelen en begeleiden van kandidaten gedurende het recruitmentproces
 • Mogelijkheid in de toekomst tot het opzetten van je eigen team (aansturen, coachen)
 • Marktonderzoek doen, kansen herkennen en strategie

Skills en opleiding

 • Afgeronde HBO of academische opleiding
 • Pré ervaring in een commerciële omgeving (mag ook tijdens bijbaan of stage)
 • Ambitie, teamplayer en de wil om succesvol te zijn
 • Sterke communicatieve vaardigheden en commerciële vaardigheden
 • Servicegerecht en empatisch vermogen
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels

Walters People

Walters People investeert in haar consultants door intensieve training en begeleiding. Walters People heeft een uniek Bootcamp trainingsprogramma waarin ervaring samenkomst om nieuwe consultants zo snel mogelijk vertrouwd te maken met dit fantastische vakgebied.

De keuze voor de functie van Consultant bij Walters People impliceert hard werken, daar staat veel tegenover. Je ontmoet interessante mensen, kijkt bij allerlei organisaties in de keuken en werkt zelfstandig in een team met gemotiveerde, enthousiaste collega’s. Wij onderscheiden ons in het niveau en talent van onze mensen. Onze cultuur is er een van ‘afspraak is afspraak’, naast de focus op resultaat is er ruimte voor humor. Behaalde resultaten zullen worden beloond met bonussen.

Benieuwd naar de mogelijkheden, dan kom ik graag met je in contact. Solliciteer dan direct!