,

Research Consultant – 2 tot 3 dagen per week (Walters People)

Ben jij binnen nu en een half jaar afgestudeerd en klaar voor een salesfunctie die jou tot grote hoogte brengt? Je bent in deze rol continu op zoek naar de beste professionals binnen onze specialisaties. Als ze nog niet bij ons bekend zijn dan bel je ze op om uit te leggen hoe wij hen kunnen helpen in hun carrière. Elke week heb je gesprekken met professionals op kantoor, zodat je hen persoonlijk leert kennen en beter kunt adviseren.

Wat bieden wij jou?

Een baan als Research Consultant bij Walters People betekent hard werken, maar daar staat veel tegenover. Je ontmoet interessante professionals, draagt bij aan organisatieveranderingen, en werkt zelfstandig in een team met gemotiveerde en enthousiaste collega’s.

Walters People onderscheidt zich als organisatie in het niveau en talent van haar Consultants. Onze cultuur is er een van ‘afspraak is afspraak’ en naast de focus op resultaat is er ruimte voor humor.

Walters People investeert in haar Consultants door o.a. intensieve training en begeleiding. Wij hebben een uniek Bootcamp trainingsprogramma waarin 30 jaar ervaring samenkomt om snel vertrouwd te raken met dit fantastische vakgebied. Deze kan gevolgd worden wanneer je doorgroeit naar Junior Consultant en fulltime bij ons komt werken.

We zijn verkozen tot een Great Place To Work 2017, en dat is niet zomaar. Naast een gezellige sfeer op kantoor wordt er elke dag een uitgebreide biologische lunch verzorgd, zijn er leuke teamuitjes en kun je gratis sporten met de rest van je team.

Wat ga je doen?

  • Met jouw commerciële vaardigheden ga je op zoek naar de perfecte professionals
  • Je adviseert kandidaten face to face met betrekking tot hun carrière mogelijkheden en deelt je kennis over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt
  • Je ondersteund je collega’s door op zoek te gaan naar geschikte professionals zodat zij de match tussen de opdrachtgever en professional zo snel mogelijk kunnen maken.

Ben jij:

  • Iemand die minimaal een HBO opleiding volgt?
  • 2 tot 3 dagen per week beschikbaar?
  • Binnen nu en een half jaar is afgestudeerd om vervolgens te kunnen starten in de Bootcamp, in de rol van Junior Consultant?
  • Niet bang om de telefoon te pakken en ga je net zo lang door tot je een afspraak hebt staan?
  • Nieuwsgierig van aard en leg je gemakkelijk contact?
  • Iemand die flauwe grappen kan waarderen?
  • Als je dan ook nog eens in de regio Amsterdam woont en vloeiend Nederlands en Engels spreekt, dan is deze functie echt iets voor jou!

We kijken uit naar je sollicitatie!
Mail je CV naar romy.griffioen@walterspeople.nl of je kan mij bellen op het volgende nummer: +31 (0)6 11861742