Vacatureomschrijving

Als CSR stagiair kun jij met je drive en ideeën het CSR team versterken. Het team heeft vorig jaar een aangescherpte strategie gelanceerd en is dit jaar bezig met een implementatie hiervan middels het CSR programma en een veelvoud van projecten die hier binnen vallen om concrete invulling aan onze ambities te geven. Dit alles met als doel om onze maatschappelijke impact te vergroten en onze ecologisch voetafdruk te verkleinen binnen de FMCG markt. De stage heeft eventueel de mogelijkheid voor het zelfstandig uitbreiden van één van de opdrachten tot een afstudeeronderzoek.

Duurzaamheid en circulaire economie zijn zeer relevante topics in onze huidige maatschappij, waar we te maken hebben met klimaatveranderingen, het verlies van biodiversiteit en het opraken van grondstoffen. Vanuit de vraag naar duurzame oplossingen en wetgeving enerzijds en de duurzame rol die JDE Professional wil spelen in de maatschappij anderzijds, zijn wij ter ondersteuning van de Corporate Social Responsibility (CSR) afdeling op zoek naar een enthousiaste stagiair. De CSR afdeling is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de duurzaamheidsvisie en strategie binnen JDE Professional en het integreren en uitvoeren van deze strategie in alle organisatieonderdelen. CSR werkt volgens een business gedreven aanpak en is een onderdeel van de Marketingafdeling. Je komt binnen een hoog dynamisch team te werken.

Wat je gaat doen?

 • Je werkt mee aan het organiseren van een Stakeholder evenement
 • Je werkt mee aan lopende projecten zoals het opzetten van recycling programma’s, emissie reductie projecten, social impact programma en interne training;
 • Nauwe samenwerking met het salesteam;
 • Afstemmen van projecten en klantvragen;
 • Ontwikkelen van POS/Communicatiematerialen;

Functie-eisen

 • WO-/HBO-opleiding, bij voorkeur richting Bedrijfskunde, Marketing en/of Sustainable studies;
 • Passie en kennis van duurzaam ondernemen en affiniteit met de FMCG markt en trends;
 • Je bent ambitieus, enthousiast, sociaal vaardig en een doorpakker.
 • Je bent ondernemend, klantgericht en denkt in creatieve oplossingen om aan je resultaat te komen;
 • Goede beheersing van MS Office, met name Excel en PowerPoint;
 • Vloeiend Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Aanvullende informatie

Als je bij ons werkt, maak je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze collega’s werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt.

Voor deze stage geldt een standaard JACOBS DOUWE EGBERTS vergoeding voor stagiairs/afstudeerders. In overleg zullen we de startdatum en duur bepalen. Onze voorkeur gaat uit naar een periode van circa 6 maanden vanaf 1 september 2021. Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een HBO- of WO-instelling. Een online capaciteitentest maakt deel uit van de selectieprocedure.

Enthousiast?
Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Bas Stok, Manager Corporate Responsibility Professional bereikbaar via bas.stok@jdecoffee.com Ben je geïnteresseerd in deze stage, dan kun je online reageren door hier te klikken.

 

 

Bij JACOBS DOUWE EGBERTS kan óók jij impact hebben, net als al onze ruim 16.000 gepassioneerde werknemers die actief zijn in meer dan 100 landen. Wij zijn er trots op dat we samen met hen iedere dag een rol mogen spelen in de levens van miljoenen mensen met onder andere onze sterke merken als Douwe Egberts, L’OR, Senseo, Pickwick, Piazza D’Oro, Jacobs, Tassimo, Moccona, Kenco, Pilao en Gevali. De impact die onze werknemers hebben op de organisatie, de merken en zichzelf, draagt bij aan onze wereldwijde belofte: “To create a better future”. Kortom: Wat jij bij ons doet heeft impact.

Jacobs Douwe Egberts (JDE) Professional, met het hoofdkantoor in Utrecht, is expert op het gebied van koffie en thee in de buitenshuismarkt en levert een full service concept aan: van apparatuur en ingrediënten tot accessoires, dienstverlening en financiering.