Functieomschrijving

Wat je gaat doen

Customer Development maakt onderdeel uit van de afdeling Shopper Marketing. Voor deze afdeling zijn we per januari 2022 (exacte startdatum in overleg) op zoek naar een fulltime stagiair voor een periode van 5-6 maanden. De afdeling Shopper Marketing houdt zich bezig met de ontwikkeling van de categorieën koffie en thee vanuit ‘shopper’ perspectief. Het ontwikkelen van een categorievisie, schapadvies voor retailers, communicatie naar onze handelspartners, analyseren van de koffie- en theemarkt en doorvertalen van marketing initiatieven naar de winkelvloer zijn voorbeelden van taken van de Shopper Marketing afdeling. De afdeling staat in nauw contact met de afdelingen Marketing en Sales. In deze stage zul je ondersteuning geven aan de Customer Development Manager(s) in het SuperUnie team door middel van het tracken en analyseren van klantdata, evaluatie van promoties, ondersteunende analyses bij schapadviezen en het coördineren van instore en online activaties.

Functie-eisen

  • Je bent een WO student, bij voorkeur in de richting van een marketing (intelligence) of economisch gerelateerde studie;
  • Je hebt ambitie om in Shopper Marketing & Sales (FMCG) te gaan werken;
  • Je hebt sterke analytische vaardigheden;
  • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Je kunt zelfstandig werken en bent proactief;
  • Je bent ondernemend en resultaatgericht;
  • Je bent een teamplayer;
  • Je beheerst MS Office, met name Excel en PowerPoint;
  • Je bent 5-6 maanden fulltime beschikbaar.

Aanvullende informatie

We bieden

Als je bij ons werkt, maak je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt.

Voor deze stage geldt een standaard Jacobs Douwe Egberts vergoeding voor stagiairs/afstudeerders van €500,- voor WO-studenten per maand. Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een WO instelling. Een online capaciteitentest maakt deel uit van de selectieprocedure.

Enthousiast?

Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Sanne Dijkstra, Customer Development Manager, bereikbaar op +31 6 31 66 10 83. Ben je geïnteresseerd in deze stage, dan kun je via deze link direct online reageren. We ontvangen graag je CV en motivatiebrief.

Beschrijving van het bedrijf

Bij JACOBS DOUWE EGBERTS kan óók jij impact hebben, net als al onze ruim 12.000 gepassioneerde werknemers die actief zijn in meer dan 100 landen. Wij zijn er trots op dat we samen met hen iedere dag een rol mogen spelen in de levens van miljoenen mensen met onder andere onze sterke merken als Douwe Egberts, L’OR, Senseo, Pickwick, Piazza D’Oro, Jacobs, Tassimo, Moccona, Kenco, Pilao en Gevali. De impact die onze werknemers hebben op de organisatie, de merken en zichzelf, draagt bij aan onze wereldwijde belofte: “A coffee for every cup”. Kortom: Wat jij bij ons doet heeft impact.