Functieomschrijving

Als stagiaire draag je bij aan het behalen van onze bedrijfsdoelstellingen. Dit doe je onder door mee te werken aan het vertalen, ontwikkelen en implementeren van leertrajecten en -oplossingen (blended, face to face & digitaal). Onderwerpen waar je mee aan de slag gaat zijn Onboarding, Engagement en het verder ontwikkelen van het JDE learning aanbod.

Wat je gaat doen?

· Je plant en organiseert ons onboarding programma en diverse trainingen; communiceert hierover met de verschillende stakeholders en draagt zorg voor de administratieve vastlegging;

· Je werkt mee aan de ontwikkeling en uitrol van Learning & Development, Performance Management,Talent Management en Engagement tools, materialen en communicatie;

· Je ondersteunt bij de voorbereiding en uitrol van ons engagement onderzoek;

Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van resultaten? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waarin je kan groeien zoals jij dat wilt.

Voor de Stage Talent Management, zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

· op zoek naar een meewerkstage voor minimaal 5 maanden en minimaal 4 dagen per week;

· HBO/ WO student die een opleiding volgt op het gebied van HR of Opleidingskunde/ Onderwijskunde/ HRD/ Psychologie;

· affiniteit met digital learning en learningsystemen;

· een organisatietalent en affiniteit met het plannen en organiseren van learning events en administratieve werkzaamheden;

· interesse in ontwikkeling van mensen en relevante Talent Management onderwerpen;

· energiek, initiatiefrijk en zelfstandig en daarnaast gestructureerd en analytisch.

 

De afdeling

De afdeling Talent Management NL richt zich op de ontwikkeling, performance en engagement van de medewerkers van JDE NL (Retail, Professional en onze fabrieken in Joure en Utrecht). We zijn inhoudelijk expert op het gebied van Performance Development, Succession Planning, Learning & Development en Culture & Engagement en ondersteunen en adviseren HR Business partners en Management hierbij. We ontwikkelen en implementeren impactvolle leeroplossingen en veranderinterventies om continue ontwikkeling van medewerkers binnen de NL organisatie te bevorderen en een lerende cultuur te waarborgen. We coördineren de Onboarding van nieuwe medewerkers, de Performance Development en Talent Review cyclus en het medewerkers Engagement onderzoek.

Aanvullende informatie

Wat wij bieden:

Een uitdagende en afwisselende stage waarbij je kennis maakt met verschillende aspecten van Talent Management. Naast goede begeleiding door vakspecialisten krijg je veel verantwoordelijkheid en ruimte tot eigen inbreng.

Als je bij ons werkt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt.

Voor deze stage geldt een standaard JACOBS DOUWE EGBERTS vergoeding voor stagiairs van 500 euro (WO-ers) per maand, op basis van een fulltime werkweek. De stageperiode is bij voorkeur per januari 2022 en voor een periode van 5/6 maanden, al kan hier in overleg van afgeweken worden. Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een onderwijs instelling.

Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Eva van den Heuvel, Talent Development specialist, bereikbaar op 06 15 82 06 85.

Enthousiast?

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal! Upload snel je CV en motivatiebrief hier. Wij zien daarin graag terugkomen waarom jij bij JDE wilt komen werken en welke ervaringen je meeneemt die je leven hebben verrijkt. Je kunt reageren ter attentie van Joost Renckens, Talent Acquisition Intern.

Een online assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

 

Beschrijving van het bedrijf

Al ruim 265 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte ‘it’s amazing what can happen over a cup of coffee’. In al die tijd is er natuurlijk veel veranderd. En verandering is goed: het maakt ons beter. We maken nieuwe ambities werkelijkheid en ontdekken andere landen en markten. Altijd met aandacht voor duurzaamheid, ruimte voor elk individu en vanuit ons hart. Tijdens deze zoektocht staat 1 ding centraal: wij willen voor iedereen het perfecte kopje koffie of thee. Vandaag de dag zijn onze koffie- en theeproducten verkrijgbaar in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 merken. Denk aan karaktervolle merken zoals L’OR, Senseo, Douwe Egberts en Pickwick. JDE is onderdeel van JDE Peet’s, het grootste ‘pure-play’ koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland.

Hoe is het om voor JDE te werken? Elke dag leggen we de lat hoger, denken we slimmer en handelen we nog sneller. Wij maken impact die overal ter wereld voelbaar is. We houden van de dialoog en waarderen een goede discussie. We dagen elkaar uit en steunen elkaar. Onze snelle, gerichte en positieve energie houdt ons in beweging. Zo groeien we. Als organisatie, als team en als individu. Bij Jacobs Douwe Egberts zijn we ‘Made to Stand Out’. We benutten elke kans om uit te blinken. Samen maken we het mogelijk dat iedereen een uniek koffie- of theemoment kan beleven. Verleg je grenzen en geef vorm aan je carrière bij JDE!