Beschrijving van het bedrijf

Het is verrassend wat er allemaal kan gebeuren door een kopje koffie. Bij JACOBS DOUWE EGBERTS, hebben we er onze missie van gemaakt om dit uit te zoeken. Als Stagiair Talent Management kan jij impact maken door hier onderdeel van te zijn. Onze mensen zijn hier sinds dag een mee bezig en we zijn er dan ook trots op dat we samen iedere dag een rol mogen spelen in de levens van miljoenen mensen met onder andere onze sterke merken als Douwe Egberts, L’OR, Senseo, Pickwick, Piazza D’Oro, Jacobs, Tassimo, Moccona, Kenco, Pilao en Gevali. Ons koffie- en theeportfolio is verkrijgbaar in meer dan 100 landen. We geloven er in dat iedereen de koffie verdient waar hij of zij zo van houdt, wie je ook bent, waar je ook woont of hoe je het drinkt! Kortom: “A coffee for every cup”.

 

De afdeling

De afdeling Talent Management NL richt zich op de ontwikkeling, performance en engagement van de medewerkers van JDE NL (Retail, Professional en onze fabrieken in Joure en Utrecht). We zijn inhoudelijk expert op het gebied van Performance development, Talent review, Learning & Development en Culture & Engagement en ondersteunen en adviseren HR Business partners en Management hierbij. We ontwikkelen en implementeren impactvolle leeroplossingen en veranderinterventies om continue ontwikkeling van medewerkers binnen de NL organisatie te bevorderen en een lerende cultuur te waarborgen. We coördineren de Performance Development en Talent Review cyclus en de medewerkers Engagement onderzoeken.

 

Functieomschrijving

Als stagiaire draag je bij aan het behalen van onze bedrijfsdoelstellingen. Dit doe je onder door mee te werken aan het vertalen, ontwikkelen en implementeren van leertrajecten en -oplossingen (blended, face to face & digitaal). Projecten waar je mee aan de slag gaat zijn Onboarding, Engagement en het verder ontwikkelen van het JDE learning aanbod.  

 

Wat je gaat doen?

 • Je plant en organiseert onze introductie events en diverse trainingen; communiceert hierover met de verschillende stakeholders en draagt zorg voor de administratieve vastlegging;
 • Je ontwikkelt impactvolle interactieve e-learning modules;
 • Je werkt mee aan de ontwikkeling van Talent management tools, materialen en communicatie;
 • Je ondersteunt bij de voorbereiding en uitrol van ons engagement onderzoek;
 • Je maakt rapportages over verschillende performance & learning events;
 • En waar mogelijk werk je mee aan diverse Talent Management initiatieven.

Kortom, ben jij een organisatie talent die organisatie- en talent ontwikkeling super interessant vindt?  Dan zijn we op zoek naar jou en vooral wanneer je de volgende bagage met je meebrengt:

 

Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.

Voor de Stage Talent Management, zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

 • op zoek naar een meewerkstage voor minimaal 5 maanden en minimaal 4 dagen per week;
 • HBO/ WO student die een opleiding volgt op het gebied van HR of Opleidingskunde/ Onderwijskunde/ HRD/ Psychologie;
 • conceptueel, creatief en communicatief sterk;
 • sterke affiniteit met digital learning en learningsystemen;
 • een organisatietalent en affiniteit met het plannen & organiseren van learning events en administratieve werkzaamheden;
 • een flexibele en dienstverlenende instelling;
 • accuraat, energiek, initiatiefrijk en zelfstandig en daarnaast gestructureerd en analytisch;
 • uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 

Aanvullende informatie

Wat wij bieden

Een uitdagende en afwisselende stage waarbij je kennis maakt met verschillende aspecten van Talent management. Naast goede begeleiding door vakspecialisten krijg je veel verantwoordelijkheid en ruimte tot eigen inbreng. 

Als je bij ons werkt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt.

Voor deze stage geldt een standaard JACOBS DOUWE EGBERTS vergoeding voor stagiairs van 500 euro (WO-ers) per maand, op basis van een fulltime werkweek. De stageperiode is per Januari 2021 en voor een periode van 5/6 maanden, al kan hier in overleg van afgeweken worden. Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een onderwijs instelling.

Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Eva van den Heuvel, Talent Development specialist, bereikbaar op 06 29 05 01 80

 

Enthousiast?

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal! Upload snel je CV en motivatiebrief. Wij zien daarin graag terugkomen waarom jij bij JDE wilt komen werken en welke ervaringen je meeneemt die je leven hebben verrijkt. Je kunt reageren ter attentie van Eliza de Graaf, Talent Acquisition Intern. Klik hier om te solliciteren!

Een online assessment maakt onderdeel uit van de procedure.