Beschrijving van het bedrijf

Jacobs Douwe Egberts (JDE), met het hoofdkantoor in Utrecht, is leverancier van koffie- en theeconcepten in de Out-of-Home markt (business-to-business): van merken, ingrediënten en apparatuur tot accessoires en dienstverlening. JDE Professional heeft een leidende marktpositie en levert aan de horeca, bedrijven en zorg- en onderwijsinstellingen. Met ruim 1000 enthousiaste medewerkers maakt JDE Professional dagelijkse momenten waardevoller voor mensen, met de lekkerste koffie en thee. Overal en altijd. Met ruim 1000 enthousiaste medewerkers maakt JDE Professional dagelijkse momenten waardevoller voor mensen, met de lekkerste koffie en thee. Overal en altijd.

JDE Professional e-Business & Digital Transformation team is verantwoordelijk voor alle digitale activiteiten binnen het zakelijke online kanaal. In onze digitale transformatie  zijn we bezig om nieuwe kansen en initiatieven op het gebied van e-Commerce en digitale dienstverlening optimaal te benutten.

Functieomschrijving

Je krijgt tijdens deze stage de mogelijkheid om volledig mee te draaien op de afdeling E-Commerce. Het gaat hier om een meewerk- en onderzoeksstage, startdatum 1 september 2019, met de mogelijkheid van 4 of 5 dagen per week.

Wat je gaat doen:

  • Verantwoordelijk voor het opzetten en versturen van onze digitale nieuwsbrief;
  • Analyseren van online data en dit door vertalen naar een online promotieplan;
  • Schakelen met Marketing omtrent het online laden van producten en campagnes;
  • Het ondersteunen van de Online Marketeers;
  • Onderzoek doen naar mogelijkheden van onze nieuwe koffie proposities in een digital landschap.

Functie-eisen

  • WO/HBO opleiding, e-commerce / (digital) marketing;
  • Je bent ondernemend en kan goed samenwerken in een team, maar je bent ook in staat zelfstandig een project op te pakken en uit te voeren;
  • Analytisch en kan dit doorvertalen naar conclusies;
  • Goede beheersing van MS Office, met name Excel, Word en PowerPoint

Extra informatie

Als je bij ons werkt, maak je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt.

Voor deze stage geldt een standaard JACOBS DOUWE EGBERTS vergoeding voor stagiairs/afstudeerders. De stageperiode kan per direct starten voor een periode van 5-6 maanden. Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een opleidingsinstituut. Een online capaciteitentest maakt deel uit van de selectieprocedure.

Enthousiast?

Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Tessa Heldoorn, Webshop Specialist, bereikbaar op 06 15 87 88 87. Ben je geïnteresseerd in deze stage, dan kun je online reageren.