Vacatureomschrijving

Als stagiaire Content Marketing Retail ben je o.a. verantwoordelijk voor het creëren van content voor de websites van Pickwick, Senseo, Douwe Egberts en L’OR. Je komt te werken in een jong team met een open en informele sfeer, waardoor er ruimte is voor eigen initiatieven en projecten.We bieden een veelzijdige stage in de (online) wereld van Koffie & Thee, waarbij je in korte tijd veel kunt leren op het gebied van content marketing – 360 campagnes, content marketing, SEO, brand websites, GIPHY en nog veel meer!

Doe jij een HBO of WO studie in de richting van Journalistiek, Communicatie, (Digitale) Media en/of Marketing, en ben jij op zoek naar een uitdagende Content Marketing stage? Kom dan stage lopen bij het Digital Marketing & Media team van Jacobs Douwe Egberts Retail!

We zijn per 1 juli 2021 op zoek naar een stagiair voor een periode van 6 maanden. Het gaat om een meewerkstage.

Wat je gaat doen

 • Ondersteuning bij de inzet van online kanalen (o.a. SEO, e-mailmarketing, online video, social media);
 • Creëren van eigen, creatieve content voor op onze websites samen met de brand teams;
 • Bijhouden van de laatste online koffie & thee trends;
 • Inzichtelijk maken van de resultaten van onze brand campagnes en nieuwsbrieven;
 • Beheren van het Content Management Systeem;
 • Meelopen met projecten op het gebied van online marketing van het digital marketing team.

 

Functie-eisen

Jouw profiel

 • HBO-/WO-opleiding in in de richting van Journalistiek, Communicatie, (Digitale) Media en/of Marketing;
 • Je hebt ervaring en affiniteit met het creëren van content, en je bent in staat om enkele voorbeelden of een portfolio met ons te delen tijdens je sollicitatiegesprek;
 • Ervaring met Photoshop;
 • Ondernemend en proactief;
 • Aandacht voor detail en goede executie;
 • Teamplayer;
 • Creatief inzicht;
 • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden in NL en EN (mondeling & schriftelijk).

Aanvullende informatie

We bieden
Als je bij ons werkt, maak je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt.

Voor deze voltijd stage geldt een standaard Jacobs Douwe Egberts vergoeding voor stagiairs/afstudeerders van €450,- (HBO) of €500,- (WO) per maand. Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een HBO- of WO-instelling. Een online capaciteitentest maakt deel uit van de selectieprocedure.

Enthousiast?
Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met David Sandoval, bereikbaar op david.sandoval@jdecoffee.com. Ben je geïnteresseerd in deze stage, dan kun je direct online reageren. We ontvangen graag je CV en motivatiebrief.

 

Beschrijving van het bedrijf
Bij JACOBS DOUWE EGBERTS kan óók jij impact hebben, net als al onze ruim 12.000 gepassioneerde werknemers die actief zijn in meer dan 100 landen. Wij zijn er trots op dat we samen met hen iedere dag een rol mogen spelen in de levens van miljoenen mensen met onder andere onze sterke merken als Douwe Egberts, L’OR, Senseo, Pickwick, Piazza D’Oro, Jacobs, Tassimo, Moccona, Kenco, Pilao en Gevali. De impact die onze werknemers hebben op de organisatie, de merken en zichzelf, draagt bij aan onze wereldwijde belofte: “A coffee for every cup”. Kortom: Wat jij bij ons doet heeft impact. Klik hier om naar de site te gaan, en solliciteer!