Stagiair Finance Operations (Jacobs Douwe Egberts)

JACOBS DOUWE EGBERTS geeft vorm aan de toekomst van koffie. Als bedrijf dat zich uitsluitend op koffie- en theeproducten richt, zijn we er trots op dat we iedere dag een rol spelen in de levens van miljoenen mensen. Onze merken zijn onder andere: Jacobs, Tassimo, Moccona, Senseo, L’OR, Douwe Egberts, Pickwick, Kenco, Pilao en Gevalia. Een team van ruim 12.000 ondernemende en gepassioneerde koffie kampioenen, aanwezig in meer dan 100 landen, draagt bij aan onze wereldwijde belofte: “A coffee for every cup”.

Jacobs Douwe Egberts Professional (JDEP), met het hoofdkantoor in Utrecht, is leverancier van koffie- en theeconcepten in de buitenshuismarkt (business-to-business): van merken, apparatuur en ingrediënten tot accessoires en dienstverlening. JDEP heeft een leidende marktpositie en levert aan de horeca, bedrijven en zorg- en onderwijsinstellingen. Vanuit onze rijke traditie, kennis en ondernemerschap zijn wij een strategische partner voor onze klanten en denken wij op creatieve en innovatieve wijze met hen mee over unieke koffie- en theeconcepten.

Operations is verantwoordelijk voor de klantgerichte ondersteuning van het totale verkoopproces van de commerciële units van JDEP NL en de serviceactiviteiten van JDEP NL.

Operations bestaat uit vier afdelingen:

 • Customer relations en contractmanagement;
 • Planning en fulfillment;
 • Business Enabling;
 • Buitendienst voor service, installatie en verzorging van apparatuur.

Binnen Finance Operations zijn we op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor een meeloopstage. Je ondersteunt gedurende deze stage, met een divers takenpakket, het Finance Operations team en daarnaast zal je ook eigen taken en verantwoordelijkheden krijgen. Ook een eigen project zal hier onderdeel van uitmaken. Het is een uitgelezen kans om kennis te maken met Finance Operations binnen de FMCG sector!

Wat ga je doen?

 • Meewerken tijdens het maken van maand-, kwartaal- en jaarafsluitingen;
 • Eigen analyses maken ter ondersteuning van het Finance Operations team;
 • Een eigen project opzetten ten behoeve van procesoptimalisatie binnen de werkzaamheden van het Finance Operations team;
 • De optimalisatie en opvolging van internal control mechanismen.

 

Wat vragen we van je?

 • Je volgt een HBO/WO opleiding in de richting; bedrijfskunde/bedrijfseconomie/finance;
 • Zelfstandig analyseren en werken;
 • Je bent ambitieus, je wilt graag goede carrière stappen maken;
 • Je bent communicatief ijzersterk; in zowel Nederlands als Engels;
 • Je beschikt over een can-do-mentaliteit.

 

Wat bieden we?
Als je bij ons werkt, maak je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt.

 

Voor deze stage geldt een standaard JACOBS DOUWE EGBERTS vergoeding voor stagiairs/afstudeerders van €450 per maand plus eventuele reiskosten. De stageperiode is per 1 september 2017 en voor een periode van 6 maanden. Startdatum kan eventueel gewijzigd worden in overleg. Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een HBO of WO instelling. Een online capaciteitentest maakt deel uit van de selectieprocedure.

 

Enthousiast?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Evelien Klunder Nijland, Financial Controller Operations, bereikbaar op 06 46448239. Ben je geïnteresseerd in deze functie, dan kun je online reageren.

Solliciteren voor
Je kunt op deze vacature reageren tot en met 15 maart 2018.

Functie-Trainee- & Internships
Primaire locatie-Europe-Netherlands-Utrecht
Functieniveau-Medewerker