Betaalde marketing stage bij sterke merken NIVEA, Hansaplast & Eucerin

Functie-omschrijving:

Wil je stage lopen bij een wereldwijd bekend merk?

Wij zijn op zoek naar toptalenten voor ons Marketing team in Amsterdam voor een betaalde stageplaats van zes maanden vanaf augustus / september 2018.

Beiersdorf is een wereldwijd bekende onderneming met huidverzorgingsmerken, waarvan de bekendste NIVEA is. We hebben een uitdagende stageplaats binnen ons Marketing team beschikbaar, waar je kunt leren hoe het is om voor één van de meest geliefde merken ter wereld te werken.

Ons stageprogramma is niet alleen een kans om waardevolle ervaring op te doen, maar is ook een pipeline voor toekomstige carrièremogelijkheden. Het kan een opstap betekenen voor een startersfunctie bij ons bedrijf. Als je een toptalent bent, zou deze stage de start van je carrière kunnen zijn. Als je een passie voor Marketing hebt, zien wij je sollicitatie met belangstelling tegemoet.

Functie-eisen
Succesvolle kandidaten zullen gaan werken met ons Nederlandse Marketing-team van ca. 15 personen om het uitvoeren van onze merkstrategie binnen Nederland te ondersteunen. Je wordt o.a. verantwoordelijk voor projecten, campagnes, meetings en operationele taken, waar ons Marketing team dagelijks mee te maken heeft. Of het nu het onderzoeken van Consumer trends is, het organiseren van sampling campagnes of een meeting met collega’s om merkuitdagingen te bespreken, wij zijn ervan overtuigd, dat wij je een uitgebreide leerzame ervaring kunnen bieden.

Klik hier voor meer informatie!