In dit Traineeship Digital marketing zullen wij je in korte tijd opleiden tot een specialist in programmatic marketing (SEA, Display & Social) terwijl je ook direct aan de slag gaat voor verschillende topmerken. Je zal diverse trainingen volgen in de verschillende specialismen, draait mee in de campagne executie en bezoekt samen met een ervaren specialist de klant om de resultaten en vervolgacties te bespreken.

Wat breng je mee?

  • Passie voor data, technologie en digital marketing
  • Hands-on beginnende ervaring met digital marketing
  • Sterk analyserend vermogen
  • Go-getter mentaliteit

Wat ga je doen?

20% volgen van vakinhoudelijke trainingen

20% behalen van tooling certificaten

50% draaien van kick-ass campagnes

10% adviseren van de klant, telefonisch of op locatie

 

In de praktijk

Als Trainee Digital Marketing maak je deel uit van een multidisciplinair klantenteam, waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren programmatic consultant en daarnaast nauw samenwerkt met andere campagne specialisten.

Gedurende het traineeship volg je inhoudelijke en competentiegerichte trainingen die gegeven zullen worden door zowel onszelf als door externen. Daarnaast volg je (online) tooling trainingen en zorg je ervoor dat je de juiste certificaten behaald. Je zet campagnes op, monitort ze en stuurt bij zodat de maximale resultaten worden behaald. De bevindingen deel je met de verantwoordelijke consultant en samen bezoeken jullie de klant om campagnes te evalueren, vervolgacties te bespreken en andere kansen te spotten. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen ga je naar events van partners als Google en Facebook.

Na het succesvol doorlopen van het traineeship (zes maanden) ben je in staat om zelfstandig klanten te draaien, het maximale uit de campagnes te halen en onze klanten te voorzien van het juiste advies binnen jouw specialisme(n).

 

Heb je interesse? Laat het ons weten en stuur Evi van der Meer een mailtje: sales.evi@ma-amsterdam.nl