Vanaf het moment dat er een kwalitatief onderzoeksproject opgestart wordt, haakt Team Respondentenselectie en Facility Management aan om te zorgen dat dit optimaal verloopt. Wij vertalen de onderzoeksvraag van onze opdrachtgevers naar een tastbare communicatiedoelgroep, selecteren de respondenten en zorgen dat op de dag van het onderzoek alles tot in de puntjes goed geregeld is.

Over de functie

We bieden een veelzijdige functie aan waarbij je vaak een andere pet op hebt. Als je respondenten selecteert, ben je verantwoordelijk voor de selectie van uiteenlopende respondenten met elk een andere aanpak. Als je een enquêteershift hebt, bijvoorbeeld in museum ga je op zoek naar de beleving van de bezoekers. Ben je host(ess) bij een onderzoek, draag je zorg voor de gastvrijheid naar klant én respondent en maak je het jouw doel om niks te wensen over te laten. Zit je bij een onderzoek om de notulen te maken, dan zorg jij dat de onderzoekers na het onderzoek de rode draad en juiste quotes gemakkelijk terug kunnen vinden. En soms verzorg je de bedrijfslunch voor je collega’s. Kortom, veel diversiteit in werkzaamheden én contacten.

Ben jij onze ideale kandidaat?

Onze nieuwe collega houdt ervan om processen soepel te laten verlopen, heeft mensenkennis, is communicatief vaardig en is proactief ingesteld. Daarnaast:

Heb je HBO/WO-denkniveau
Ben je ten minste 2 dagen per week beschikbaar
Heb je enige relevante werkervaring en kun je zowel zakelijk als persoonlijk met respondenten communiceren
Heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Beschik je over goede kennis van Excel en Outlook

Zit er Motivaction in jouw toekomst?

Voor vragen over de inhoud van de functie en onze manier van werken kun je contact opnemen met Amber Porsius (manager Respondentenselectie en Facility Management) via 020 589 83 83. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een brief met cv naar sollicitatie@motivaction.nl