Voor young potentials heeft Hilti een uniek programma. Je werkt bij een internationale wereldmarktleider. Een innovatief, groeiend bedrijf met veel carrièrekansen. Waar je vanaf dag één zelfstandig met klanten aan de slag gaat! 

Opleiding en begeleiding
Nederland kent geen échte ‘universiteit’ voor sales, maar onze opleidingen komen wellicht het best in de buurt. In alle opzichten investeren we in jouw inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.

0 – 6 maanden: Inwerktraject. In-house cursussen, opleidingsdagen en meelopen met collega’s.

6 – 18 maanden: Zelfstandig aan de slag. Start in ‘eigen’ regionale markt. Combinatie van opleidingen, training on the job, intervisie, coaching/mentoring.

18 – 24 maanden: Volwaardig accountmanager. Je bedient je eigen markt. Deelname aan het nationaal of internationaal talent program en intensieve oriëntatie op de volgende stap in je carrière.

24 maanden en verder: Doorgroeien in een vaste functie binnen Marketing of Sales. In Nederland of een van de ruim 120 andere landen waar we actief zijn.

Direct contact met klanten 
Vanaf dag één werk je zelfstandig en heb je de verantwoordelijkheid voor de omzet in jouw eigen gebied. Sales en management leer je tenslotte niet uit boeken. Je leert het vooral door het te doen. Bij Hilti werk je een-op-een samen met onze klanten en de eindgebruikers van onze producten. Het ene moment praat je op een bouwplaats met een betonwerker of timmerman, het volgende onderteken je een meerjarencontract met de inkoper van een grote aannemer. Deze uitdagende manier van werken geeft je de beste kansen om jezelf te laten zien en te ontwikkelen naar een toekomstige managementpositie. Natuurlijk word je daarbij uitstekend begeleid door jouw teamleider, onze productmanagers en ervaren collega’s.

Werk met impact
Wat hebben onze klanten nodig? Hoe kunnen we ze het best van dienst zijn? Onze salesmensen weten het als geen ander. Met onze oplossingen zorgen wij ervoor dat onze klanten slimmer, sneller en efficiënter kunnen werken. Zo zijn wij direct van betekenis voor hun resultaat.

Internationale kansen
Hilti heeft ruim 22.000 medewerkers in meer dan 120 landen. Zowel binnen als buiten Nederland liggen er veel kansen voor horizontale en verticale groei. Ben je toe aan grotere accounts, meer mensen, meer omzet? We schatten jouw talent op waarde en bieden je mogelijkheden op maat. Klik op de landkaart hieronder om te zien waar en in welke functie onze collega’s actief zijn.

Innovatie
Doordat we een-op-een met klanten samenwerken, weten we als geen ander wat er leeft en hoe het beter kan. Die kennis zetten we om in innovatieve tools en technieken. Van een efficiënte diamantboor tot een app om vastpunt-constructies te berekenen.

Cultuur
We zijn er trots op dat we al jaren een van de meest aantrekkelijke werkgevers zijn in de landelijke en internationale ‘Great Place to Work verkiezing’. Bij Hilti kom je terecht in een hechte organisatie met korte lijnen. Waarin iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te zijn. En waarin goede ideeën en creativiteit gewaardeerd worden. De sfeer is open en plezierig. We maken structureel tijd vrij om te leren over elkaar, ons bedrijf, onze producten, en onze klanten. Hilti is een familiebedrijf. We zijn onafhankelijk, financieel gezond en we richten ons niet alleen op kwartaalcijfers, maar op de lange termijn.

Uitstekende voorwaarden
Hilti biedt je uitstekende voorwaarden op maat, met bonussen, premievrij pensioen en faciliteiten als leaseauto, telefoon en laptop. Denk verder ook aan training en opleiding, een gezondheidsprogramma, een sterk team en waardering voor je werk. En natuurlijk aan de doorgroeimogelijkheden binnen én buiten Nederland. Maar liefst 80% van onze managers is intern doorgestroomd!

Interesse? Mail dan je CV en motivatie naar sales@ma-amsterdam.nl.